MÖT FRAMTIDENS KRAV VÄL FÖRBEREDD

Grunden till develoq handlar om en ständig strävan mot att bli bättre

Bakgrund

Develoq startades utifrån en värdegrund baserad på en ständig strävan mot utveckling och förbättring i kombination med struktur och systematik. Målsättningen är att få maximal utväxling i verksamheten, med minsta möjliga resursförbrukning, samtidigt som vi minimerar vår miljöpåverkan och förstås de risker vi ställs inför.

Vår målsättning är att alltid ha nöjda kunder där vi gör faktiskt och reell nytta. Vi är specialister på strukturerad och systematisk verksamhetsutveckling och arbetar med kunder i ett flertal olika branscher.

develoq – Utveckla med kvalitet

develoq startades i februari 2018. Bakom företaget står Carl Nordh, som har en lång historik som entreprenör, VD och affärsutvecklare.

Jag kom in på kvalitet och miljö för några år sedan, då jag var med och grundade en verksamhet som arbetar med utveckling av en mjukvara för avvikelsehantering. Jag insåg då vilket spännande område detta är. Kvalitet är grunden i varje företags konkurrenskraft. Med struktur och systematik undviker man effektivt att gå i samma fällor mer än en gång eller att göra om samma misstag om och om igen. Med samma struktur och systematik kan man bygga den bästa arbetsmiljön, minimera negativ påverkan på miljön och skapa en framgångsrik verksamhet. Att få möjlighet att hjälpa företag att bli bättre och öka sin konkurrenskraft, med förhållandevis enkla åtgärder är en enorm tillfredsställelse.”

Carl Nordh, ägare och grundare, develoq

Carl är civilekonom i grunden och började sin bana inom Bilia-koncernen, med olika roller inom affärsutveckling och verksamhetsutveckling, först i Norge och Danmark, sedan som VD för Autobytel Sverige AB under 4 år. Under den tiden breddades ägandet i bolaget med företag som Continental AG, Pon Holdings bg, Brummer & Partners m fl. Under 4 år utvecklades www.autobytel.se till en av Sveriges mest besökta webbplatser med 15 miljoner sidvisningar per månad, vilket då var mer än både SvD och Hemnet.

Sedan Bilia-tiden har Carl arbetat som entreprenör och affärsutvecklare, bl a inom konceptet Sidewalk Express Internet Points där han byggde upp en verksamhet med över 30 Internetcaféer i Mellansverige, från Linköping ner till Göteborg, och fick flera utmärkelser för sitt arbete.

Carl har startat ett flertal webbaserade tjänster. Han är också, sedan 2006, ordförande i företagareföreningen på Göteborgs Centralstation. Carl har dessutom arbetat som Director Consultant inom affärsnätverket BNI, som utbildningskonsult inom Business Performance samt med utvärdering av ledningsgrupper, inom konceptet MINDeX.

Carl har, sedan 2013, varit med och drivit utvecklingen av en mjukvara för avvikelsehantering, Softmore IMPROVE. Avvikelsehantering är en viktig del av varje företags kvalitetsarbete.

Under 2017 arbetade Carl som kvalitets- och miljökonsult för ISO-Konsult AB, en av Sveriges äldsta aktörer inom kvalitet och miljö.

Efter att ha arbetat som kvalitets- och miljökonsult för ISO-Konsult AB startade Carl develoq AB i februari 2018. Develoq hjälper idag kunder i ett flertal olika branscher.

Carl är dessutom examinerad revisionsledare.

KOSTNADSFRI OFFERTFÖRFRÅGAN

Vad kostar det att ta hjälp med arbetet fram till ISO-certifiering?
Begär en offert på hela eller delar av projektet.

Scroll to Top